Monday, February 21, 2011

sedarkanlah aku...

pagi tadi test math...damn!!!simple facts pun lupa dan soalan itu berangkai..jika tak dapat jawab a,maka b dan seterusnya pun tidakk..alamak!!mati saya!!!maafkanlah aku andainya aku terlalai dan terleka,kekadang aku sebagai manusia ini sering lalai,ada test tapi tak study..memang tak dapat score..ok itu pengajaran hari ni
 ;((

aku join sahabat blogger semalam,baca sini  dan bila balik,penat..langsung tak sentuh buku..esoknya pergi kelas jawab je dengan langsung tak study n revise..pelajar apakah ini??teruk betull!!ok dah insaf :( tak dapat aktiv lagi dekat sahabat blogger mulai hari ni,begitu juga dengan blog,tak dapat nak update tetiap hari..mungkin aku akan rindu,tapi aku kena sabar..lepas exam boleh aktiv balik...huhuhu~


mak call cakap"amacam??dah ready nak trial??"
jangan kuar memana,belajar je...tak payah enjoy sangat!!
buat kerja,latihan dan ulangkaji...pastikan trial ni dapat score,smua A..
"INSYAALLAH"(dlm hati...alamak...alamak..)

mak mintak maaf, lepas ni dah tak lagha lagi..nak belajar..ok dah,bio report tengah menunggu untuk ditaip,tutorial chem tunggu untuk dibaca,latihan bio siap untuk dijawab dan kalkulator dah sedia untuk ditekan..kembali ke meja balajar sekarang,itulah lumrah sebagai pelajar~adios......

p/s:trial exam a-level minggu depan....harap maklum!!!doakan sahabatmu ini


suka??bolehla 'LIKE' =D

sila like,picit je =D
www.tips-fb.com

2 kata-kata semangat:

Nizam said... [Reply]

haaa.... tu la... semalam pg enjoy.. tak stdy... hehehe

jaa64 said... [Reply]

nizam- ni time insaf kejap..pastu buat balik..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

best!!