Friday, February 25, 2011

trial exam next week~

assalamualaikum semua   ^.^

nak kongsi dengan korang semua,minggu depan saya ada exam yang agak besar,trial exam a-level..full sets of paper macam final jugak..fuuhhh!!!


nampak tak??heeeeeee,cuak neh..sepanjang tarikh tersebut saya mungkin tak update blog,bersawang la kejap..huhuhuhuhu,kawan-kawan doakan saya okeyy (^__^) saya nak 'share' beberapa doa untuk tatapan semua~

baca doa ni dulu sebelum ulangkaji pelajaran =D
(Allahummar zuqna, Ya Rabbi fahaman nabiyyiin, wa hifzaal mursaliin,
wa 'ilhaamal malaikatiil muqarrabbin, fii 'aafiyaati, ya Arhamar raahimiin
)
Maksudnya: "Wahai Tuhanku, kurniakanlah kami fahaman nabi-nabi dan hafalan para rasul
serta mendapat ilham dari para malaikat yang hampir denganMu,
juga kurniakanlah kami kesihatan Wahai Tuhan Yang Amat Pengasih"



doa mohon kejayaan cemerlang =D
(Allahumma inni as-alukal fauza 'indal qadha
wa manaazilasy syuhada wa 'ai syas su 'a da'
wan nasra alaal a'daa')
Maksudnya: Ya Allah Kami memohon kejayaan dalam setiap ketentuan,  tempat para syuhada'
dan kehidupan orang-orang bahagia serta kemenangan mengatasi musuh


semoga saya dapat menjawab soalan dengan baik,tidak cuai,kelam kabut dan menjawab soalan mengikut kehendak,bukan main hentam kromo sahaja :)

doakan kejayaan saya ye kawan-kawan...
sayang anda ketat-ketat,much luve!!

minta maaf kalau selama saya menulis,berbicara tau apa-apa perbuatan saya ada menyakitkan hati anda...saya minta maaf banyak-banyak..saya hanyalah manusia biasa yang tak lepas dari kesilapan..bak kata saya i'm perfectly imperfect (~.~)

p/s:doa ni saya copy dari sini

suka??bolehla 'LIKE' =D


sila like,picit je =D
www.tips-fb.com

6 kata-kata semangat:

Un Phat Lee said... [Reply]

gud luck.a-level orang kate payah.hehe

jaa64 said... [Reply]

thanks :) tulah,,payah kene usaha lebih la sikit..huhu

Anonymous said... [Reply]

poyo gila kau weyh.

jaa64 said... [Reply]

@anon-
thanks :)cakap la nak cakap saya poyo ke apa...sy xde masalah ngan awak kan~

honeymadu said... [Reply]

Good luck~

jaa64 said... [Reply]

@honeymadu-thanks yunk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

best!!